Webbutbildningar

Testa gärna våra webbutbildningar. De erbjuder dig ett lite enklare och roligare sätt att sätta dig in i olika ämnen. Här hittar du även några självskattningar som du kan göra på egen hand eller i grupp. Resultaten är inte synliga för Arbetsmiljöverket.

Bygg och anläggning

Bild från vår interaktiva utbildning om bygg- och anläggningsarbeteEn bra arbetsmiljö lönar sig för alla: anställda, arbetsgivare, byggherrarna och samhället i stort. Den här utbildningen ger en överblick över vilka regler som gäller. Den berättar också om vem som ansvarar för vad. Utbildningen finns i en svensk och en engelsk version.

Bygg och anläggning, interaktiv utbildning som film

 

Planning and construction

Bild från vår interaktiva utbildning om bygg och anläggning på engelskaA good workplace environment results in dividends for everyone: employees, employers, building owners and society. This educational tool gives an overview of the safety protocol and the associated rules and regulations. It also details roles and responsibilities.

Planning and construction, interactive tool as film

 

Systematiskt arbetsmiljöarbete - Självskattning

Ett verktyg för att undersöka hur din verksamhet ligger till i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du presenteras för påståenden som grundar sig på paragrafer från arbetsmiljölagen. Du avgör själv hur väl de stämmer in på din verksamhet. 

Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) - självskattning, öppnas i nytt fönster

 

Säkerhetskultur - Självskattning

Hur står det egentligen till med säkerhetskulturen? Genom att använda vårt enkätverktyg får du snabbt ett kvitto på hur din organisation ligger till. Dessutom får du reda på vad som bör förbättras – och hur du kan göra det. Svaren är inte synliga för Arbetsmiljöverket.

Säkerhetskultur - enkätverktyg, webbutbildning, öppnas i nytt fönster

 

Senast uppdaterad 2023-03-03