Prenumerera på RSS-flöden

Vill du ha koll på de senaste nyheterna, kunskapssammanställningar och nya evenemang från Arbetsmiljöverket? Då kan du prenumerera på våra RSS-flöden.

RSS är ett standardformat för att leverera nyheter och sammanfattningar, det vill säga omedelbart bli underrättad när något nytt publicerats på webben.

Kopiera länken till RSS-kanalen och klistra in den i din RSS-läsare. Genom RSS-kanalerna får du en uppdaterad lista med rubrik, ingress och en länk för att du ska kunna läsa mer. Det finns oftast inbyggt stöd för RSS-kanaler i de senaste webbläsarna (Explorer, Chrome, Safari eller Firefox till exempel)  och e-postprogrammen. Behöver du en särskild RSS-läsare finns det många gratisprogram. Sök efter RSS-läsare med en sökmotor för att hitta dem.

Lista med RSS-program, Wikipedia, öppnas i nytt fönster

Prenumerera på filmklipp

Du kan också prenumerera på filmklipp via vår Youtube-kanal. Där finns allt från instruktions-, informations- och inspirationsfilmer till filmade seminarier och kunskapssammanställningar.

Arbetsmiljöverket på Youtube, öppnas i nytt fönster

Blev du hjälpt av informationen på den här sidan?

För att vi ska kunna besvara dina kommentarer behöver du uppge en e-postadress. Har du en sakfråga hänvisar vi till vårt kontaktformulär.

Kontaktformulär

Senast uppdaterad 2017-06-05