Kalender

Ta del av ett orienterande webbinarium med fokus på distansarbete

Den 22 september lanserar svenska arbetsmiljönätverket ett förinspelat webbinarium om distansarbete inom ramen för årets EU-kampanj.

sep
22
Tid: 10:00 - nov 05 08:00
Plats: Webbinarium

Nu sätter den treåriga EU-kampanjen Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv i gång. I år är temat i Sverige digitala arbetssätt. Att arbeta med digitala hjälpmedel är något som har ökat snabbt under åren och återfinns i snart sagt alla branscher. Området har därför begränsats till att handla om distansarbete.

Webbinariet arrangeras av det svenska arbetsmiljönätverket som består av representanter från Myndigheten för arbetsmiljökunskap, Arbetsmiljöverket och arbetsmarknadens parter.

Om webbinariet

Detta orienterande webbinarium reder ut vad vi vet om vad distansarbete innebär, om det finns särskilda risker och vinster med att arbeta på distans, och vad kognition och kognitiv ergonomi egentligen betyder.

Webbinariet består av sex olika avsnitt. Du kan själv välja om du vill se alla avsnitten i sträck som ett sammanhängande webbinarium, eller om du vill bara se några av dem i din egen takt.

Läs mer om webbinariet på svenska arbetsmiljönätverkets webbplats: 

Orienterande webbinarium om digitala arbetssätt med fokus på distansarbete, extern webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer

Här kan du även läsa om EU-Oshas kampanjperiod, årets kampanjtema Digitala arbetssätt i Sverige och Arbetsmiljöverkets bidrag till kampanjen:

EU-kampanj 2023–2025: Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv

Kalender