Kalender

Anmäl dig till EU-kampanjens webbinarium om verktyg och stöd för digitala arbetssätt

Den 30 november sänds det sista webbinariet inom årets EU-kampanj om digitala arbetssätt. Då får du bland annat smakprov på olika verktyg som finns för stöd i arbetet med arbetsmiljön på den digitaliserade arbetsplatsen. Vill du få en länk till webbinariet behöver du anmäla dig senast 29 november.

nov
30
Tid: 10:00 - 13:00
Plats: Webbinarium

Webbinariet är en del av den treåriga EU-kampanjen Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv. Temat i Sverige under 2023 är digitala arbetssätt.

  • Webbinariet sammanfattar bland annat gjorda lärdomar utifrån årets kampanjtema om digitala arbetssätt.
  • Kunskapsorganisationerna Prevent, Sunt Arbetsliv och Partsrådet berättar om olika verktyg och material de har och som finns tillgängliga för alla som vill arbeta med sin arbetsmiljö på den digitaliserade arbetsplatsen.
  • Webbinariet avslutas med en framåtblick på kommande år under den treåriga kampanjperioden och de teman som ska utforskas. Nästa år är temat i Sverige chefens roll i det digitala arbetslivet. 2025 handlar det om teknikens påverkan på arbetsmiljön.

Webbinariet sänds den 30 november mellan klockan 10.00 – 11.30. Webbinariet arrangeras av det svenska arbetsmiljönätverket som består av representanter från Myndigheten för arbetsmiljökunskap, Arbetsmiljöverket och arbetsmarknadens parter.
På svenska arbetsmiljönätverkets webbplats hittar du mer information om webbinariet och hur du anmäler dig:

Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv – ett smakprov av verktyg och stöd, extern webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer

Här hittar du mer om EU-Oshas kampanjperiod, årets kampanjtema Digitala arbetssätt i Sverige och Arbetsmiljöverkets bidrag till kampanjen:

EU-kampanj 2023–2025: Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv

Kalender