Kalender

Anmäl dig till webbinariet: Att leda och samverka på distans, chefens roll i det digitala arbetslivet

Varmt välkommen till ett webbinarium med fokus på att leda och samverka på distans! Programmet arrangeras av det svenska arbetsmiljönätverket inom ramen för den pågående EU-kampanjen ”Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetliv”.

maj
31
Tid: 10:00 - 12:00
Plats: Online

Webbinariet vänder sig till dig som är intresserad av arbetsmiljöfrågor kopplade till digitala arbetssätt.

Sista anmälningsdag

Den 30 maj, men du kan föranmäla dig redan idag via länken nedan:

Att leda och samverka på distans, chefens roll i det digitala arbetslivet, jirango.com, öppnas i nytt fönster

Ett mer detaljerat program kommer att publiceras senare. Läs mer via anmälningslänken ovan. 

Om webbinariet

Det andra året av den treåriga EU-kampanjen Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv ska vi ägna åt chefens roll i det digitala arbetslivet. Hur fungerar det att leda och samverka på distans? Hur inventeras risker på distans och vad blir skyddsombudens roll?

Alla digitala hjälpmedel och möjligheter att arbeta på distans har gett oss ett nytt sätta att arbeta på hybrida arbetsplatser, men vad betyder det för sättet att leda en organisation på? I det här webbinariet får vi höra vad forskningen säger om saken. Få inspiration av några lärande exempel och resonera kring de olika presentationerna.

Arrangör

Webbinariet arrangeras av det svenska arbetsmiljönätverket som består av representanter från Arbetsmiljöverket, Myndigheten för arbetsmiljökunskap och arbetsmarknadens parter.

Moderator: Axel Wiman.

Kalender