Fler nyheter

Nu kan du prenumerera på vårt nya digitala nyhetsbrev

  • 12 september 2019

Är du intresserad av nyheter inom arbetsmiljöområdet? Vill du få reda på när det blir regeländringar eller få tips om hur du kan arbeta med arbetsmiljö – direkt i din mejl? Börja prenumerera på Arbetsmiljöverkets nyhetsbrev redan idag.

Bild från receptionen på Arbetsmiljöverkets lokaler på Lindhagensgatan 133 i Stockholm

Snart kommer första numret av vårt nya digitala nyhetsbrev ut. Nyhetsbrevet, med aktuella händelser och intressant innehåll, kommer att skickas ut en till två gånger i månaden. Det kostar inget att prenumerera.

– Arbetsmiljöverkets digitala nyhetsbrev ska skapa nytta genom att ge relevant stöd i form av nyheter och tips om arbetsmiljöarbete, säger Greta Svensson, kommunikationschef på Arbetsmiljöverket.

Här är några exempel på innehåll:

  • aktuella händelser om arbetsmiljö
  • nya föreskrifter eller ändringar som är på gång
  • checklistor och tips från experter
  • inbjudningar till seminarier
  • tips om hur du kan arbeta med arbetsmiljö.

Börja prenumerera redan idag! Anmäl dig här nedan:

Prenumerera på Arbetsmiljöverkets nyhetsbrev

Tyck till om nyhetsbrevet!

Är det något speciellt du skulle vilja läsa om? Tipsa redaktionen via mejlen nedan. 

Mejla redaktionen

Relaterade nyheter

Interna och externa kanaler för visselblåsning
  • 21 juni 2022
Från och med 17 juli i år ska vissa företag och myndigheter ha interna visselblåsarkanaler på plats. Senast samma datum ska Arbetsmiljöverket och flera andra myndigheter ha lanserat externa kanaler för visselblåsning.
Anmäl förare för utstationering i Sverige
  • 14 juni 2022
Ska du som arbetsgivare etablerad i ett annat land skicka en förare att utföra en yrkesmässig transport i Sverige? Eller beställer du en transport från ett annat land till Sverige? Då berörs du av de nya reglerna om utstationering av förare. Reglerna finns för att stärka förarnas arbetsvillkor ...
Reglerna för certifiering av pannoperatörer skjuts fram
  • 30 maj 2022
Arbetsmiljöverket har den 30 maj 2022 beslutat att skjuta på ikraftträdandet av reglerna för certifiering av pannoperatörer. Reglerna för certifiering av pannoperatörer behöver ses över och därför skjuts ikraftträdandet fram till 1 december 2025.
Ny ändringsföreskrift om utbildningskrav vid hantering av diisocyanater
  • 8 april 2022
För att undvika dubbelreglering kommer utbildningskraven, för de diisocyanater som omfattats av begränsningen i Reach-förordningen, att tas bort i föreskrifterna om kemiska arbetsmiljörisker när begränsningen börjar gälla.
Fler nyheter