Åter till startsidan
KundvagnLogga in

0 produkter 0,00 kr

Teckenspråk

Se vår film om Arbetsmiljöverket på teckenspråk. Vi berättar vilka vi är och vad vi gör samt vad man kan göra på vår webbplats. Vi berättar också om våra kontaktuppgifter och hur man anmäler olyckor och tillbud. (ca 8 min)

Gå direkt till vad du kan göra på webbplatsen och våra kontaktuppgifter. (2,25 min)

Klicka här för att skriva ut sidan i en printervänlig version.
© Arbetsmiljöverket, Lindhagensgatan 133, 112 79 Stockholm, Tfn: 010-730 90 00, Fax: 08-730 19 67Upp till sidans topp
[ Kontakta oss | Om webbplatsen | arbetsmiljoverket@av.se ]
Direkt till sidans huvudinnehåll [alternativt tryck alt S]Om webbplatsen [snabbkommando alt 0]Startsidan [snabbkommando alt 1]Aktuellt [snabbkommando alt 2]Webbkartan [snabbkommando alt 3]Söksidan [snabbkommando alt 4]Vanliga frågor och svar [snabbkommando alt 5]Hjälpsidan [snabbkommando alt 6]Kontakta oss [snabbkommando alt 7]