• Teckenspråk
  • Lättläst
  • Webbkarta Globen
Om webbplatsen

Ansvarig för Arbetsmiljöverkets webbplats

Läs mer om innehållet och ansvaret för Arbetsmiljöverkets webbplats

Samlingssida juridisk information

All juridisk information rörande Arbetsmiljöverkets webbplats

PDF-filer

Många av våra nedladdningsbara filer är i PDF-format. För att kunna
ta del av dessa måste du ha Adobe Reader installerad på din dator.

Senaste versionen hittar du här

För tekniska problem relaterade till PDF-filer, hänvisar vi till
Adobe Kundsupport. För dig med synsvårigheter som vill ta
del av våra PDF-filer finns hjälp hos adobe.com/accessibility.html

Sökhjälp

Har du problem med vår sökfunktion så hittar du en hjälptext till den här

Snabbkommandon

Följande snabbtangenter används på webbplatsens alla sidor:

0 Om webbplatsen

1 Startsida

2 Nyheter

3 Webbkarta

4 Sökfunktionen

5 Frågor och svar

6 Anpassa sidan

7 Kontakt

Hur du aktiverar snabbtangenter beror på vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder. Under Windows ska du vanligen hålla ned Alt-tangenten och samtidigt trycka den önskade snabbtangenten, medan Mac använder Ctrl+snabbtangent. Webbläsaren Opera har en annan lösning: där trycker du Skift+Esc och därefter snabbtangenten. Se hjälpfilen för din webbläsare för mer information.

Webbshoppen
Här hittar du information om hur du handlar i webbshopen och köpvillkor.

PDF-filer

Ladda ner Acrobat reader
Många av våra nedladdningsbara filer är i PDF-format. För att kunna ta del av dessa måste du ha Acrobat Reader installerad på din dator.

Senaste versionen här

Frågor & svar

Webbredaktionen rekommenderar: Frågor & svar
Se även frågor och svar om webbplatsen.

Klicka här

Svårt att hitta?

Sitemap
Ta vår webbkarta till hjälp för att hitta det du söker.

Till webbkartan

Eller A till Ö