Åter till startsidan
KundvagnLogga in
 
0 produkter 0,00 kr
Byggnad

Seveso

De här sidorna riktar sig i första hand till dig som är arbetsgivare och som i din verksamhet hanterar farliga ämnen som finns uppräknade i Arbetsmiljöverket föreskrifter om förebyggande av allvarliga kemikalieolyckor (AFS 2005:19, bilaga 1, del 1 och 2).

Vår förhoppning är att även andra grupper ska finna hemsidan intressant. Det gäller till exempel arbetstagare och deras skyddsombud på den lokala nivån. Andra intresserade kan vara arbetsgivar-, arbetstagar- och branschorganisationer. Ytterligare grupper som vi gärna vill nå är lärare och studeranden på såväl grundskolans högstadium, gymnasium och universitet och högskolor.Klicka här för att skriva ut sidan i en printervänlig version.

Sevesokonferens 2013

Sevesokonferensen 2013 arrangeras i Stockholm den 23 april och temat är tillsyn och säkerhetskultur.

Läs mer om konferensen här

Förebyggande av allvarliga kemikalieolyckor

Omslagsbild: Broschyr Förebyggande av allvarliga kemikalieolyckor - Seveso II direktiv
Broschyren ger en inblick i vad Seveso II direktivet innebär.

Se broschyren här

© Arbetsmiljöverket, Lindhagensgatan 133, 112 79 Stockholm, Tfn: 010-730 90 00, Fax: 08-730 19 67Upp till sidans topp
[ Kontakta oss | Om webbplatsen | arbetsmiljoverket@av.se ]
Direkt till sidans huvudinnehåll [alternativt tryck alt S]Om webbplatsen [snabbkommando alt 0]Startsidan [snabbkommando alt 1]Aktuellt [snabbkommando alt 2]Webbkartan [snabbkommando alt 3]Söksidan [snabbkommando alt 4]Vanliga frågor och svar [snabbkommando alt 5]Hjälpsidan [snabbkommando alt 6]Kontakta oss [snabbkommando alt 7]