Åter till startsidan
KundvagnLogga in
 
0 produkter 0,00 kr

Hur kallt får det vara inomhus?

Problem med kyla inomhus inträffar oftast under vintern vid köldknäppar. Det kan också uppstå p.g.a. brister i byggnadens värmesystem, bristande isolering eller otäta lokaler som ger upphov till drag. I industrier med kylda lokaler, framförallt livsmedelsindustrin, finns problemet året runt.

Syftet med denna sammanställning är att ge hänvisning till gällande regler och förklara dem. Informationen är avsedd för lokalanvändare, till exempel enskilda arbetstagare, skyddsombud, arbetsgivare, fastighetsägare och förvaltare.Klicka här för att skriva ut sidan i en printervänlig version.

Se även:
Arbetsplatsens utformning

AFS

Krav och råd om ventilation, klimat, omklädning, tvätt- och duschutrymme, inredning och utrustning, utrymning med mera i föreskrifterna om arbetsplatsens utformning har setts över, för att fånga upp det som har upphävts, eller som planeras att bli upphävt i andra föreskrifter. Tillämpningsområdet har förtydligats.

Reglerna om byggherrens ansvar och projektörens ansvar då...

Se AFS 2009:02

Frågor & svar

Webbredaktionen rekommenderar: Frågor & svar
Se även frågor och svar om inom- och utomhusklimat.

Klicka här

© Arbetsmiljöverket, Lindhagensgatan 133, 112 79 Stockholm, Tfn: 010-730 90 00, Fax: 08-730 19 67Upp till sidans topp
[ Kontakta oss | Om webbplatsen | arbetsmiljoverket@av.se ]
Direkt till sidans huvudinnehåll [alternativt tryck alt S]Om webbplatsen [snabbkommando alt 0]Startsidan [snabbkommando alt 1]Aktuellt [snabbkommando alt 2]Webbkartan [snabbkommando alt 3]Söksidan [snabbkommando alt 4]Vanliga frågor och svar [snabbkommando alt 5]Hjälpsidan [snabbkommando alt 6]Kontakta oss [snabbkommando alt 7]